Uitgave: paperback met stofomslag, 384 blz.
ISBN 978-90-76270-432
Prijs: € 24.95
 
Andrea Vitali
De dochter van de burgemeester
De eerste titel in Nederland van deze Italiaanse bestsellerauteur
 
Een vliegtuig!
Met open mond zien de bewoners van Bellano het watervliegtuig naderen, dalen, het water raken, dan een buiteling maken en langzaam wegzinken in het meer. Voorlopig geen vluchten naar Zwitserland!
Het is een zware slag voor Agostino Meccia, de burgemeester. Het is 1931 en hij had het grootse plan - tot ontsteltenis van de gemeentesecretaris - een luchthaven te openen op het Comomeer en daarmee Bellano op de kaart te zetten.
Renata Meccia, de dochter van de burgemeester, heeft ook een plan waarin een zekere Vittorio figureert. Helaas is die voor haar vader, om redenen die hij niet in de openbaarheid wil hebben, volstrekt onaanvaardbaar als schoonzoon.
De burgemeester doet zijn best haar te dwarsbomen maar Renata laat Vittorio niet schieten. En terwijl de burgemeester op zoek gaat naar iemand die hij de mislukte luchthaven in de schoenen kan schuiven, zoekt Renata naar een geschikte gelegenheid om haar zin door te zetten.

De dochter van de burgemeester is vertaald door Aafke van der Made.

‘De romans van Andrea Vitali zijn een zeldzaamheid, het zijn voorbeelden van het oude meesterschap van de Italiaanse vertelkunst.’
Antonio D’Orrico, Corriere della Sera

 
 
Serena Libri
Vossiusstraat 21
1071 AD Amsterdam
Nederland
Tel. +31 20 664 24 26
E-mail info@SerenaLibri.nl